Desserts&Roomijs - Häagen-Dazs

Desserts & Roomijs

Dit kleine boekje heeft een eenvoudige uitstraling, maar is uitgevoerd met subtiele aandacht voor details. Gedrukt op stevig glanzend papier. Naast de mooie foto’s van desserts is het voorzien van leuke kleine illustraties.

Het boekje begint – na een inhoudsopgave – met uitleg over de doelstelling van het Häagen-Dazs ijsconcept. Daarnaast informatie welke ijsprodukten zij op de markt hebben, met een beknopte foto-weergave van de gebruikte smaakmakers hiervoor.

Zestien recepten en ideeën om ijsdesserts te maken en/of samen te stellen beslaan het grootste deel van dit boekje. Verder vind je recepten voor extra toevoegingen bij deze desserts, bv. gekaramelliseerde nootjes en diverse sauzen.

Ik vind het een leuke aanvulling op mijn plank, het is een ideaal boekje om een idee op te doen voor een feestelijk ijsdessert.


Desserts & IJs (deel 1)

Dit boek werd door de firma Häagen-Dazs tot stand gebracht
Druk voltooid: april 1996

36 pagina’s, geniet tot een boekje

Directie uitgave: Françoise Detay Lanzmann
Met medewerking va Agence Lacon
Schrijvers: Haagen-Dazs en Marianne Paquin
Fotograaf: Denis Amon
Vormgeving: Marianne Lemince
Maquette: Christiane Beylier
Uitvoering, lezen-correctie, vertaling: Agence Media
Fotografie: Goustard
Drukkerij: Casterman N.V., gedrukt in België

Werk uitgevoerd door Byron International
Met dank voor hun medewerking aan de vormgeving: De Deense boetiek (Parijs 8e), Quartz (Parijs 6e), Daïmaru (Parijs 17e)

Gekregen van een kennis

Dit bericht zit in:

Tag: boeken, dessert, feestelijk, zoet

Categorie: Boekenplank