Nieuwe boeken

Buitensporig voor mijn doen. In een goede maand tijd zeven nieuwe boeken aan mijn “bibliotheek” kunnen toevoegen.
Gisteren ging ik bij het Leesteken in Purmerend weg met drie boeken in de tas, waarvan twee kookboeken, nee, ik moet niet liegen, één kookboek en één voedingsgerelateerd boek. Dat waren het nieuwe boek van Monique van der Vloed “Dat maken we “natuurlijk lekker” zelf!” en “Smakelijk leven” van James en Kay Salter.
Dat van Monique ziet er mooi uit, mooie kwaliteit papier, kleurige foto’s (die door de testers van de recepten zijn gemaakt). Dit boek zal ik binnenkort kritisch gaan doornemen en dan komt het verslag hier te staan. In “Smakelijk leven” ben ik vannacht al even begonnen, maar ik denk dat het door het tijdstip komt, veel is er niet van blijven hangen. In de winkel was mijn eerste indruk wel “dat is een leuk boek!” – dus dat komt vast goed.

En voor mijn verjaardag had ik ook vier nieuwe kook- en eetboeken gekregen. Ik ben begonnen aan het boek “Stevia – het zoete wondermiddel” van Felix Verdegem. Zeker veel interessants in dit boek, maar de presentatie laat af en toe wat te wensen over, vind ik (ben ik nou een mierenneuker – in beter Nederlands ook wel pietlut genoemd?) Goed, jullie lezen mijn bevindingen binnenkort als ik hem hier op de “Boekenplank” neerzet.

Dit bericht zit in:

Categorie: Keukentafel