Nieuwsflits 8 november

◊ Eetweetjes bestaat bijna vier maanden. In die tijd is de site flink gegroeid, en je vindt daar dan ook een schat aan achtergrondinformatie en een uitgebreid receptendeel.
Eetweetjes is gestart door Tineke en Maartje en al snel kwam voedingsdeskundige Monique bij het team.
Tineke en Monique koken en bakken ieder op hun eigen manier; allebei willen ze verantwoorde voeding op tafel zetten, ze werken dan ook zonder chemische additieven; een mooie uitgangspositie om op die manier een website te creëren met “voor elk wat wils”.
De huidige “voedingswereld” is een waar doolhof en het is moeilijk om te bepalen welke weg de “gezondste” is. Voor Monique bleek het “andere” ingrediëntenlijstje dat door Tineke wordt gehanteerd toch een struikelblok te zijn. Ze heeft het team dan ook verlaten.
Het door Monique opgezette ABC blijft op eetweetjes beschikbaar, evenals eerder door haar geposte artikelen en een aantal van haar recepten. De recepten waarin met sukrin en stevia wordt gewerkt en andere bijdragen daarover zijn verwijderd.

◊ Even een technische update: De navigatiemogelijkheden van het huidige template voldoen niet. Daarom werkt Maartje met volle overgave aan een nieuwe lay-out van de site.

◊ Komend weekend is er een oogstdag in het Limburgse Beesel op de Historische Groentehof. Tineke gaat dan de boomgaard in en de akker op, en hoopt thuis te komen met een keur aan “vergeten” groenten en fruit. Dat wordt komende week recepten uitwerken met deze heerlijkheden van vroeger.

Ik wens jullie een fijn en smaakvol weekend.
Tineke

Dit bericht zit in:

Tag: herfst

Categorie: Nieuwsweetjes