Gebakken kokosappels

Een heerlijk paleo-toetje met een tropisch tintje.

Voor 4-5 personen heb je nodig

2 grote appels, geschild, klokhuis verwijderd, en in dunne partjes gesneden
sap en evt. vruchtvlees van 2 sinaasappels
5 eetlepels droge geraspte kokos
1 banaan
evt. een handje rozijnen

Verder heb je nodig

een ovenvaste schaal

En zo maak je het

1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
2. Prak de banaan en meng die met sinaasappelsap, evt. het vruchtvlees, de kokosrasp,  en evt. de rozijnen tot een smeuige massa.
3. Meng deze massa met de appelschijven en doe alles over in de ovenvaste schaal.
4. Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak ca. 15-20 minuten.
5. Serveer warm of lauwwarm.

 

Dit recept zit in:

Type: fruit, nagerecht, oven, paleo