Kerstdiner 2013

Kerstmenu 2013

Bij de middagborrel de volgende zoete en hartige hapjes:

• Pikante groene olijven, zachte zoute zwarte olijven
• Kaasplank met stilton, camembert en verse knoflook roomkaas
• Amandelen
Spelt-zadencrackers
Chocoladefudge
Geconfijte citruspartjes en schilletjes
Schuimpjes
Gekruide zoete noten
• Mincemeatcake

Op het menu staan:

Gemengde salade met sinaasappeldressing en geitenkaasjes (alles meegenomen door mijn gasten en door hen ter plekke bereid, gezellig!)

Warm gerookte braadworst
In de oven gebakken krielaardappelen met boter en tijm
Wintergroenten roerbak met maanzaad
Stoofpeertjes
Frambozen-roomkaastaart

De dranken:

• rode wijn: Barbera d’Asti 2011
• witte wijn: Asti spumanti
• bier: Grand prestige van Hertog Jan

Aantal personen: 8

 

Dit recept zit in:

Type: feestelijk, winter