Kerstdiner 2013
Kerstmenu 2013
Bij de middagborrel de volgende zoete en hartige hapjes:
• Pikante groene olijven, zachte zoute zwarte olijven
• Kaasplank met stilton, camembert en verse knoflook roomkaas
• Amandelen
• Spelt-zadencrackers
• Chocoladefudge
• Geconfijte citruspartjes en schilletjes
• Schuimpjes
• Gekruide zoete noten
• Mincemeatcake
Op het menu staat
Gemengde salade met sinaasappeldressing en geitenkaasjes (alles meegenomen door mijn gasten en door hen ter plekke bereid, gezellig!)
• Warm gerookte braadworst
• In de oven gebakken krielaardappelen met boter en tijm
• Wintergroenten roerbak met maanzaad
• Stoofpeertjes
• Frambozen-roomkaastaart
De dranken
• rode wijn: Barbera d’Asti 2011
• witte wijn: Asti spumanti
• bier: Grand prestige van Hertog Jan
Aantal personen: 8