Restaurant voor een dag

Restaurant day! Aanstaande zondag is het weer zover, de derde “restaurant-dag” van dit jaar. Een uniek concept om koks en eters aan elkaar te koppelen, in het leven geroepen door drie Finse vrienden, met als doel het samen eten en drinken te promoten en te beleven. Op deze speciale dagen schieten overal ter wereld de eendagsrestaurantjes als paddestoelen uit de grond.  Iedereen die zijn of haar zelfgemaakte lekkernijen wil delen kan op een restaurant-dag (en alleen op deze dag) een tijdelijk restaurant opzetten.

De tuintafel in je voortuin met wat klapstoeltjes, een sta-tafel op de hoek van de straat, picknickkleedjes in het park, het kunnen allemaal settings zijn voor jouw restaurant! En je serveert jouw nog nooit mislukte maar ozo lekkere cupcakes, of presenteert een tapas-buffet, of je maakt er een soepzooitje van met een echte heksenketel vol soep!

2013-0891

Als je meer van het opeten dan van het bereiden houdt dan is dit de uitgelezen dag om op zoek te gaan naar bijzondere, opvallende, aparte, verrassende eetgelegenheden.

Klanten trekken of uit eten? Je meldt je aan – of je vind een restaurant via de site van Restaurant Day.
De eerstvolgende Restaurant Day is zondag 18 augustus, de daaropvolgende is zaterdag 16 november 2013.

Vanaf deze plek wens ik alle uitbaters en gasten van Restaurant Day een heel plezierige dag!

Dit bericht zit in:

Categorie: Keukentafel