Goulash 4 februari 2017 - rund, stoven, vlees, vruchtgroenten Gerechten met gestoofd rundvlees worden lekkerder wanneer de smaken goed op elkaar kunnen inwerken. Zo'n gerecht is dan ook bij uitstek geschikt om een dag van te voren te maken. En wanneer je zo'n schotel feestelijk opdient... Lees meer.
Fruitig stoofvlees 18 december 2013 - alcohol, citrusfruit, hoofdgerecht, rund, stoven, vlees Voor dit fruitig stoofvlees heb je nodig (voor 4 à 5 personen): ca. 500 g runderstooflappen (bv. magere runderlappen, sucadelapjes) 2 uien 50 g boter 3 el meel... Lees meer.
Boeuf Bourguignon 13 december 2013 - alcohol, franse keuken, rund, vlees De Franse klassieker met rundvlees. À la bourgignonne betekent dat het bereid is met spek, uitjes, champignons en rode wijn. En die... Lees meer.
Runderstoofvlees 1 oktober 2013 - nederlandse keuken, rund, vlees Oktober is wijnmaand, en het was dan ook in oktober dat ik bij mezelf dacht: "Koken met wijn, doe ik dat wel eens?" Als ik denk aan culinaire... Lees meer.